Skip to main content

Een ruim aanbod met zorg en activiteiten op jouw maat

Heb jij een vraag rond zorg of hulp? We zijn nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen. Viro vzw biedt verschillende vormen van zorg en begeleiding op vijf locaties in en om Brugge. Van daaruit bouwen we samen met veel goesting mee aan een weg die jou op het lijf geschreven is. Zo veel als kan in de wereld vanuit je eigen sterktes; met de juiste zorg en ondersteuning waar dat nodig is.

Nieuwsgierigheid naar wie jij bent, wat jij belangrijk vindt en waarvan jij droomt staat voorop. Samen gaan we op zoek naar activiteiten die jij zinvol en leuk vindt.

Aanbod voor kinderen en jongeren

Samen met jou en de mensen om je heen bekijken we graag hoe we jou zo persoonlijk mogelijk kunnen ondersteunen. Zo bouwen we samen aan een aanbod dat het best aansluit bij jouw wensen en noden, met zorg vanuit Viro, je eigen netwerk en andere diensten.

 

Aanbod voor volwassenen

Wat jouw vraag of nood als 18+-er met een beperking ook is, samen met Viro vzw vind je antwoorden voor woonondersteuning, dagondersteuning en individuele ondersteuning.

Open plaatsen

Zoek je een open plaats? Of heb je een vraag rond zorg of ondersteuning waarop je niet meteen een antwoord ziet binnen de werking van Viro? Laat ons weten wat je zoekt. Samen gaan we actief op zoek naar een oplossing die voor jou werkt.

Neem contact op voor een aanbod op jouw maat!

Contacteer ons