Skip to main content

Maak kennis met de open plaatsen bij Viro vzw

Nieuwsgierig naar jou

Elke vraag verdient een antwoord, of je nu op zoek bent naar een oplossing rond verblijf, dagondersteuning of mobiele begeleiding. Daarom kun je bij Viro terecht voor actief overleg voor een passend traject en antwoord dat je verder helpt.

  • Heb je een persoonsvolgend budget (PVB) of niet?
  • Zoek je intensieve of net heel beperkte ondersteuning?
  • Vertegenwoordig je een school, vereniging … en wil je een beroep doen op onze expertise?

Stel ons dan zeker jouw vraag! Ons Lok@t is er om naar jou te luisteren en je te helpen.

Dringend een verblijfplaats nodig, voor langere tijd of kortverblijf?

Op zoek naar een verblijfplaats, voor langere tijd of voor even in kortverblijf? Viro heeft deze open plaatsen voor jou ter beschikking:

In onze zorggroepen De Ronde op locatie Ter Dreve en de nieuwe groep op de Mintus-site Sint-Pieters Molenwijk hebben we vrije plaatsen voor mensen met een ruime zorgvraag.

Viro locatie ‘t Appartement: ben jij een volwassene die graag in een kleine groep wil samenwonen, middenin de bruisende dorpskern van Sint-Michiels, met de nabijheid van buren, familie, vrienden, diensten en begeleiders?

Viro Ado-huis: ben jij een jongere (18 – 25 jaar) die wil uitstippelen hoe je jouw verdere leven wil vormgeven? Samen met je netwerk werken we intensief aan jouw toekomst vanuit talenten en dromen. Daarom heb je een eigen coach.

Viro dagbesteding: ben jij als volwassene op zoek naar zinvolle tijdsbesteding die past bij jouw dromen, talenten en ervaringen? Dat kan met begeleid werk, leerrijke vormingen en activiteiten die passen bij jouw interesses.

Neem daarvoor contact op met het Lok@t.

Mobiele begeleiding bouwt mee aan jouw weg

Heb je nood aan ondersteuning, maar zoek je niet meteen een verblijfplaats? Dan is ons mobiel team er voor jou. We gaan samen op zoek op welke vlakken we kunnen meebouwen aan jouw weg. Nieuwsgierig? Neem zeker contact op met het Lok@t.

Stel jouw vraag rond open plaatsen bij Viro vzw

Bel of mail ons, of bekijk ons aanbod voor kinderen en jongeren en ons aanbod voor volwassenen.

Contacteer ons