Maak kennis met de open plaatsen bij Viro vzw

Nieuwsgierig naar jou

Elke vraag verdient een antwoord, of je nu op zoek bent naar een oplossing rond verblijf, dagondersteuning of mobiele begeleiding. Daarom kun je bij Viro terecht voor actief overleg voor een passend traject en antwoord dat je verder helpt.

  • Heb je een persoonsvolgend budget (PVB) of niet?
  • Zoek je intensieve of net heel beperkte ondersteuning?
  • Vertegenwoordig je een school, vereniging … en wil je een beroep doen op onze expertise?

Stel ons dan zeker jouw vraag! Ons Lok@t is er om naar jou te luisteren en je te helpen.

Dringend een verblijfplaats nodig, voor langere tijd of kortverblijf?

Op zoek naar een verblijfplaats, voor langere tijd of voor even in kortverblijf? Viro heeft deze open plaatsen voor jou ter beschikking:

Viro locatie ‘t Appartement: voor volwassen cliënten die graag in een kleine groep samenwonen, midden in de bruisende dorpskern van Sint-Michiels, met de nabijheid van buren, familie, vrienden, diensten en begeleiders.

Viro dagbesteding: voor volwassenen die op zoek zijn naar zinvolle tijdsbesteding die past bij hun dromen, talenten en ervaringen. Dat kan met vrijwilligerswerk, begeleid werk, leerrijke vormingen en activiteiten die passen bij hun interesses.

Neem daarvoor contact op met het Lok@t.

Mobiele begeleiding bouwt mee aan jouw weg

Heb je nood aan ondersteuning, maar zoek je niet meteen een verblijfplaats? Dan is ons mobiel team er voor jou. We gaan samen op zoek op welke vlakken we kunnen meebouwen aan jouw weg. Nieuwsgierig? Neem zeker contact op met het Lok@t.

Stel jouw vraag rond open plaatsen bij Viro vzw

Bel of mail ons, of bekijk ons aanbod voor kinderen en jongeren en ons aanbod voor volwassenen.

Contacteer ons