Skip to main content

Word deel van ons Viro-team

Viro zijn we samen: welke rol jij ook opneemt, jij bent onmisbaar om mee te bouwen aan de weg. We zijn nieuwsgierig om jou te leren kennen!

Ontdek onze vacatures
Vrijwilligers

Versterk Viro als vrijwilliger

Jij kunt als vrijwilliger een grote meerwaarde betekenen voor onze cliënten, naast de professionele zorg die Viro voorziet. Ontdek welke rollen voor jou mogelijk zijn binnen Viro.

Individueel

Een kappersbezoek, koffie gaan drinken, samen naar de bib gaan of mee wandelen en fietsen: jouw engagement zorgt ervoor dat een cliënt individueel kan genieten van een alledaags moment.

Vervoer

Onze cliënten gaan graag de wereld in, en daarin kun jij hen praktisch ondersteunen. Als het openbaar vervoer geen antwoord biedt, kun jij als vrijwilliger de mobiliteit van onze cliënten vergroten.

In groep

Ook in groep trekken we er graag op uit. Om het mogelijk te maken dat ook cliënten met een grote zorgvraag kunnen deelnemen ben jij als vrijwilliger erg welkom. Of het nu een eenmalige activiteit is zoals een festival, fuif of sportwedstrijd of een wekelijkse activiteit met enkele cliënten: alles kan.

Heb je interesse? Laat het ons weten via vrijwilligers@virovzw.be!

Word vrijwilliger bij Viro
Studenten

Doe ervaring op bij Viro als student

Op zoek naar een korte of lange stage? We bieden je graag een plaats aan tussen onze Viro-collega’s. Ook binnen een oriënterende module bij de VDAB kun je bij Viro terecht voor je stage.

Voor taken, projecten of opdrachten die ook voor Viro een meerwaarde hebben, helpen we je net zo goed graag op weg.

Lijkt bijleren bij Viro je iets voor jou? Neem dan contact op via studenten@virovzw.be.

Doe stage bij Viro