Organisatie

Onze coronamaatregelen én oproep om mondmaskers te maken

By 19 maart 2020 maart 20th, 2020 No Comments

Onze maatregelen in tijden van het coronavirus

Onze regering neemt strengere maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus het hoofd te bieden. Onze locaties  – Ons Tehuis, Rosmarijn, Ter Dreve, Valkennest – zijn niet toegankelijk voor externen tot en met zondag 19 april.

Werknemers, ouders & familie, vrijwilligers…, we doen er allemaal samen alles aan om elkaar te beschermen. Want Viro zijn we samen!

De grootste maatregelen om het coronavirus in te dijken zijn in voege, met speciale dank aan alle Viro-medewerkers en ouders. We waken er ook over dat we alle nieuwe richtlijnen van de FOD Volksgezondheid op de voet volgen en vertalen naar alle locaties op het terrein. Onze medewerkers doen hard hun best om er in deze speciale omstandigheden een fijne tijd van kunnen maken voor alle bewoners.

Je kan ons helpen met mondmaskers!

In tijden van het coronavirus willen we graag onze medewerkers beschermen en zijn wij ook op zoek naar burgers die ons aan mondmaskers kunnen helpen. Dat kunnen medische mondmaskers zijn, maar je kan ons ook helpen met zelf genaaide mondmaskers.

Wij maakten een speciale ‘Viro mondmasker-handleiding’ op, zodat je weet:

  • Welk patroon
  • Welke stof/linten
  • Waar je de mondmaskers op een veilige manier kan brengen

Handleiding Viro vzw Mondmaskers naaien – ik help graag mee! – extern

Vragen? Contacteer Marthe Debrouwere – 0494/535483

Tekst kleiner/groter