Skip to main content

Steun Viro vzw

Schenk Viro vzw jouw tijd

Zet je je graag als vrijwilliger in voor Viro vzw en haar bewoners? Ben je een buur van een van de Viro-locaties in Sint-Jozef, Sint-Michiels of Oostkamp? Jouw steun en hulp maken het verschil.

  • Lijkt het je fijn om vrijwilliger te worden bij Viro? De grootte van je engagement kies je uiteraard zelf, maar jouw tijd geeft cliënten vleugels. Voor vrijblijvende info kun je terecht bij onze vrijwilligerscoach Marthe via vrijwilligers@virovzw.be.
  • Beter een goede buur dan een verre vriend! Als we elkaar als buren kennen, kunnen we iets voor elkaar betekenen. Daarom maakt Viro graag tijd voor wie in de buurt woont. Leer jij ons graag kennen, neem dan zeker contact op met buurtmaker Annelies via annelies.demyttenaere@virovzw.be.

Steun Viro vzw en geef ons een financieel duwtje in de rug met een gift

Met een gift bouw jij mee aan Viro vzw. Jouw steun is meer dan welkom op IBAN BE73 7360 4586 1260 (BIC KREDBEBB). Neem in je mededeling zeker de term “gift” op. Elke donatie vanaf 40 euro op jaarbasis geeft recht op een fiscaal attest. Daarvoor heeft Viro vzw een officiële erkenning.

Wat is een gift?

Een gift is een bedrag dat rechtstreeks vanop jouw rekening overgemaakt wordt op de rekening van Viro vzw. Er mag niks tegenover staan, dus geen producten die cliënten in dagondersteuning maken of plantjes uit onze serre bijvoorbeeld.

Hoe ontvang je een fiscaal attest?

Deed je een gift vanaf 40 euro op jaarbasis, dan mag je daarvan 45 % aftrekken van je belastingen. Van een gift van 100 euro betaal je zo uiteindelijk zelf maar 55 euro. Je krijgt dus 45 euro belastingsvoordeel.

Daarvoor heb je een fiscaal attest nodig als bewijs van je gift. Om dat te ontvangen hoef je zelf niets te doen: je ontvangt het fiscaal attest automatisch in maart van het volgende jaar.

Wil je meer info over hoe je Viro kan steunen?

Bel of mail ons dan gerust!