Skip to main content

Jaarlijks reikt ZORG Magazine, een toonaangevend vakblad in de Belgische zorgsector, tien awards uit aan inspirerende zorgorganisaties in Vlaanderen. In de categorie ‘Andere Zorgorganisatie van het jaar’ werd VIRO vzw genomineerd. Daarmee kreeg onze organisatie als enige West-Vlaamse organisatie een plaats in de top 3 toebedeeld.

Evolutie, groei en innovatie

“Een nominatie waar we érg trots op zijn”, zegt algemeen directeur Koen Dalle. “Want de nominatie beloont de evolutie en de groei van Viro.” Ook de innovatieve impulsen werden sterk gewaardeerd door de negenkoppige jury. Een jury waar onder meer Margot Cloet (directeur Zorgnet-Icuro), Candice De Windt (Vlaams Zorgambassadeur) en Karine Moykens (secretaris-generaal van het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin) deel van uitmaakten.

Viro zijn we samen!

Dalle draagt de nominatie op aan alle medewerkers en vrijwilligers die met hun inzet en toegewijd engagement dagelijks het verschil voor maken elke cliënt. “Met zo mogelijk nóg meer passie, goesting en frisse ideeën blijven we onze tanden zetten in de vele toekomstige uitdagingen!”, aldus nog Koen Dalle.